Marije Pander

Paraveterinair

Marije Pander - Paraveterinair
Marije Pander Paraveterinair

In 2007 heb ik mijn diploma Dierenartsassistent/paraveterinair gehaald. Vervolgens heb ik 11 jaar gewerkt bij Dierenartsenpraktijk Bolsward. Tijdens mijn opleiding heb ik bij Dierenartsenpraktijk Gaasterland stage gelopen en vakantiewerk mogen doen.  En zo ben ik na lange tijd toch weer terecht gekomen in Balk waar ik nu sinds 2020 werkzaam ben  

U kunt mij hier iedere donderdag vinden.

Daarnaast heb ik sinds 2010 mijn eigen trimsalon, Hondentrimsalon Marije. Eerst in Bolsward en nu aan huis in Uitwellingerga. Ook hier heb ik de opleiding voor gevolgd.

Ik heb altijd passie voor dieren gehad, maar de omgang met mensen vind ik ook geweldig. Ik mag graag mensen helpen en goede adviezen geven voor hun dieren.

Ook vind ik het altijd een uitdaging om een hond of kat die bang of boos is (boos uit angst) zover te krijgen dat hij zich wat meer op zijn gemak voelt.

Naast mijn werk en liefde voor dieren heb ik een grote passie voor boten, varen en wedstrijdzeilen/Skûtsjesilen en verhuren wij onze boten en skûtsje voor dagtochten.

Thuis heb ik momenteel een hond, kat en sierduiven en geniet ik heerlijk van mijn gezin met mijn man en onze twee dochters.