02 feb 2018

In de maand februari hebben we weer de jaarlijkse sterilisatie actie. Tegen gereduceerd tarief kunnen poezen gesteriliseerd en katers gecastreerd worden. De korting bedraagt  € 10,- per dier. Voorheen werd deze actie gesponsord door de dierenbescherming. Deze is hier echter een aantal jaren geleden mee gestopt. Omdat we toch merkten dat deze actie werkt en veel katteneigenaren dit een welkome meevaller vinden, hebben we toen het besluit genomen om zelf door te gaan met deze actie. Vanwege het grote succes in de maand februari, hebben we sinds 2017 ook een tweede maand in de actie betrokken: november. We voorzien hierin in de behoefte om de kittens die in het voorjaar geboren worden, rond de leeftijd van 6/7 maanden ook aan de actiemaand in november te kunnen laten deelnemen.

Ook in deze twee maanden hebben we een actie voor het chippen gemaakt; het chippen van de kat en online laten registreren bij de Nederlandse Databank Gezelschapsdieren, kost dan slechts € 20,- (normaal € 29.40)

Februari is ook nog eens de maand van de gebitsverzorging, kijk hiervoor ook eens op deze site.   Laat het gebit van je hond of kat in februari gratis en vrijblijvend bij ons controleren door de assistentes. Van Royal Canin hebben we aantrekkelijke kennismakingsacties voor een gezonder gebit! Maak hiervoor wel even een afspraak bij onze assistentes.

sterilisatie-actie-februari-en-november           Logo_Maand_vd_Gebitsverzorging

 

 

[begin]